O nama

Hotel Passport je mali savremeni gradski hotel, koji posluje po principu prenoćišta sa doručkom. U ponudi su komforne jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Ukupno ima 11 soba, i sve su klimatizovane te opremljene direktnom telefonskom linijom, SOS tasterom, protivpožarnim senzorom, LCD televizorom i WiFi internetskim prikljuckom.

Svi javni prostori u hotelu su takođe klimatizovani, te je u celom hotelu dostupan bežicni internet. Gostima je na raspolaganju i Lobby bar u kojem se nakon serviranog doručka, pored rada na kompjuteru uz željeni napitak, mogu organizovati i manji poslovni sastanci.

Hotel Passport se nalazi u širem poslovnom centru prestonice, u okviru tržnog centra Piramida na Novom Beogradu, u delu grada koji važi za poslovno jezgro i kao takav pruža mogućnost brzog i lakog pristupa mnogim poslovnim i zabavnim sadržajima. Udaljen je od aerodroma 10 km (10 minuta vožnje), a od centra grada 6 km (12 minuta vožnje).

Pored toga što je idealan za poslovne ljude, hotel je pogodan za porodice i parove. Hotel Passport predstavlja komfor i poslovnu eleganciju u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, koju pruža kako sam prostor, tako i naše ljubazno osoblje.

Posetite nas

i uverite se u kvalitet naše usluge