All for Joomla All for Webmasters

O nama

Kako do nas?

Lokacija hotela je pažljivo birana kako bi mogla da izađe u susret zahtevima poslovnog gosta a i znatiželjnog turiste. Hotel se nalazi u širem poslovnom centru prestonice i udaljen je od aerodroma 10 km (10 minuta vožnje) a od centra grada 6 km (12 minuta vožnje).
Hotel Passport Garni se nalazi u okviru Tržnog centra Piramida na Novom Beogradu. S obzirom da ovaj deo grada predstavlja jezgro poslovnih prostora prestonice, hotel kao takav pruža mogućnost brzog i lakog pristupa mnogim poslovnim poslovnim i zabavnim sadržajima.
Hotel Passport Garni posluje po principu Bed & Breakfast-a. Akcenat je na komfornim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje LCD televizor, širokopojasni internet, telefon i klima uređaj.

Tip hotela.

Pri projektovanju i izgradnji gradskog tipa hotela, fokus je bio na lokaciji koja je u funkciji obavljanja poslovnih obaveza i obilaska kulturno-zabavnih sadržaja prestonice. Hotel Passport Garni predstavlja mali savremeni gradski hotel koji u svojoj ponudi sadrži niz raznovrsnih poslovnih službi (telefax, fotokopiranje, PTT službe, internet i sl.).

Gosti su uglavnom orijentisani na kraći boravak i u skladu sa tim su zaposleni u hotelu koncentrisani sa zadovoljavanje specifičnih zahteva koji su u funkciji visoko kvalitetne usluge. Hotel Passport Garni je savremeno tehnološki opremljen, a akcenat u poslovanju je usmeren na poštovanje principa održivog razvoja.

Hotel predstavlja fuziju savremene poslovne elegancije i minimalističke nenametljivosti, pre svega nudeći gostima komfor i funkcionalnost.

Posetite nas.

Uverite se u našu visoko kvalitetnu uslugu.